MILLIE'S CORNER UTRECHT OVERVECHT

MILLIE'S CORNER UTRECHT OVERVECHT De enige echte!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3559 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Millie's Corner Utrecht Overvecht. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:05 Dit is absoluut geen surinaams eten. Geen smaak en erg droog
16 mei 2022 om 23:19 Matig
15 mei 2022 om 20:55 Extra bakje vlees was een extra bakje met aardappels . Dat is jammer. Verder was het erg lekker.
14 mei 2022 om 23:13 Zoooo lekker!
12 mei 2022 om 20:57 Op zich prima, maar de roti rol was op t randje van onaangenaam zout. Ik heb betere roti rol gehad elders. Bezorging was 30 minuten vroeger dan aangegeven, dat was relaxed
12 mei 2022 om 17:29 Bami moksi meti besteld. Nooit meer. Dit mag geen moksi metie genoemd worden. Plakken varkensvlees en 2 drumsticks in jus? Ik heb een paar happen genomen en de rest heb ik weggegooit. Jammer zo na meer als een uur te hebben moeten wachten. Nooitmeer
11 mei 2022 om 19:47 Was heerlijk. Lamsvlees was mals gestoofd, groente heerlijk knapperig, roti precies zoals het hoort. En alles nog heerlijk warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
8 mei 2022 om 21:49 Supersnelle vriendelijke bezorging en het eten was super!!!!
8 mei 2022 om 20:36 Heerlijk gegeten.
8 mei 2022 om 20:15 Het eten is echt ontzettend goed en de bezorging is echt snel. Alleen dit is nu al de 2e keer dat we speciaal bestellen en geen extra rund krijgen en geen ei. Dat is jammer maar het eten blijft heerlijk
7 mei 2022 om 11:04 Het duurde 1.5 uur voor dat het bezorgd was en de roti was heel flauw niet gekruid zoals normaal dus al met al een tegenvaller wat wij niet gewend zijn van Millie's Corner
6 mei 2022 om 22:01 We moesten er lang op wachten, maar het eten was warm en verrukkelijk!